joi, iulie 18, 2024
AcasăSocietateCare au fost laureații Balului Bobocilor de la Liceul ”G. G. Longinescu”...

Care au fost laureații Balului Bobocilor de la Liceul ”G. G. Longinescu” Focșani

Vineri, 17.11.2023, în sala mare a Ateneului „Maior Gh. Pastia” din Focșani, începând cu orele 16.00, s-a desfășurat ediția din acest an școlar a „Balului bobocilor” din cadrul Liceului Tehnologic „G.G. Longinescu” Focșani, cu tema „Blind hall – The Masked Affair”. Această activitate a fost organizată de Consiliul elevilor din liceu, cu ajutorul părinților, maestrelor de la profilul coafor, a profesorilor, a conducerii liceului cât și a sponsorilor.

Din cei peste 140 de elevi de clasa a IX a din liceu, mai curajoși s-au dovedit în final 16, participând la această ediție a balului: Spiridon Denis Ștefănel, Avramescu Alexia Ștefania, Constantin Dragoș, Lăbunț Crina Adelina, Măgureanu Sergiu Andrei, Paraschiv Alexia-Bianca, Moraru Florin, Teșilă Giulia-Cristina, Răduc Matiaș Andrei, Tufaru Lidia, Gheorghiu Alexandru, Burgă Daria Elena, Blănaru Cristian, Ezaru Hilary Maria, Oanea Gabriel și Pătrașcu Gabriela Claudia. Juriul a fost format din elevi de la clasele a XII a, respectiv Galoiu Andreea – (clasa a XII a A), Pintilie Valentina (clasa a XII a B) și Nișcoveanu Petrică (clasa a XII a C), din reprezentantul sponsorilor, respectiv doamna Zlota Sorina de la PACO Supermarket, și doamnele profesoare Gheorghiu Aniela și Dobroiu Claudia.

Atmosfera a fost întreținută cu momente artistice de către invitați, elevi din Focșani (Stănoiu Florina, Radu Roberta de Liceul de Artă “Gh. Tattarescu”), din Galați (Băncilă Vlad de la Colegiul Național “Vasile Alecsandri”), dar și de elevi ai liceului Longinescu (Ecselei Ramona – clasa a XII a C, Rebega Cătălin a.k.a. Kovu – clasa a X a C – dans contemporan, Vasile Florin și  Ițco Bogdan – clasa a XII a B, cu un foarte interesant număr de culturism). Prezentatorii spectacolului au fost Andrei Alexia și Vasile Florin, elevi în clasa a XII a B.

Bobocii au trebuit să treacă prin emoțiile mai multor probe imaginate de organizatori: cea de defilare, cea de cultură generală, o probă surpriză cât și o probă la care și–au expus talentele (de dans, cântat, de actorie, fotbalistice, gimnastică, de poezie etc.). Au fost acordate trei categorii de premii:

-Miss și Mister Popularitate la care au votat doar spectatorii printr – o aplicatie on–line cu ajutorul unor coduri QR,

-Miss și Mister Originalitate la care au votat doar membrii juriului

– Miss și Mister Boboc 2023 la care votul a fost împărțit în procente egale între spectatorii din sală și membrii juriului.

După lungi deliberări și mai ales calcule matematice (sic), au fost anunțați câștigătorii:

-Miss Boboc 2023 – Ezaru Hilary

-Mister Boboc 2023 – Oanea Gabriel

-Miss Popularitate – Avramescu Alexia

-Mister Popularitate – Spiridon Denis

-Miss Originalitate – Pătrașcu Gabriela

-Mister Originalitate – Blănaru Cristian

Mulțumim elevilor participanți și mai ales organizatori, părinților, sponsorilor, angajaților Ateneului pentru sprijin și tuturor profesorilor și maestrelor din liceu pentru implicare în derularea acestei activități. (sursa: consilier educativ, prof. Florin Cristea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu