Candidați PNL Vrancea: am votat cu încredere în viitor

0
1510

La cele două secții de votare amenajate la Școala Generală ”Ștefan cel Mare” din Focșani – nr. 5 și nr. 6 – au votat astăzi 4 candidați PNL Vrancea: Florin Nedelcu, candidat pentru Camera Deputaților, Liviu Macovei, Raluca Ioan și Cristi Bălosu, candidați pentru Senatul României.

„Am votat o listă de candidaţi sută la sută vrânceni, viitori parlamentari care vor duce cu siguranţă România înainte, o Românie fără corupţie, o Românie curată”, a spus Cristinel Bălosu, candidat din partea PNL la Senat.

„Am votat pentru o Românie însorită, aşa cum e ziua de azi, pentru un parlament sută la sută de profesionişti şi pentru copiii care ne pleacă din ţară şi nu se mai întorc”, a spus Liviu Macovei, candidat PNL la Senat.

„Am votat o listă de vrânceni adevăraţi, oameni curaţi şi am votat pentru toţi medicii care vor să se întoarcă să muncească în ţară”, a spus Raluca Ioan, candidat PNL la Senat.

„Am votat pentru o listă de candidaţşi sută la sută vrânceni, nepătaţi, care vor duce România înainte pentru mine şi viitorul familiei mele”, a spus Florin Nedelcu, candidat la Camera Deputaților.

 

 


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPompierii au intrat pe geamul unui apartament să salveze viața unui bărbat
Articolul următorVrancea 24 LIVE, ora 16.00