joi, iulie 25, 2024
AcasăSocietateCampionii mondiali de robotică de la Colegiul Cuza, invitați la o altă...

Campionii mondiali de robotică de la Colegiul Cuza, invitați la o altă competiție în SUA / Echipa AICitizens are nevoie de sprijin pentru participarea la concurs

Avem o veste bună despre care suntem siguri că vă va bucura în aceeași măsură în care și noi am primit-o! Ca urmare a obținerii locului I în lume la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge, locul I la Design Award și Locul I în divizia Franklin … am avut posibilitatea de a aplica la încă o competiție de robotică de nivel înalt din Statele Unite: Chicago Robotics Invitational. Și…… AM FOST ACCEPTAȚI!!!
Competiția cere noi aptitudini la care am început să lucrăm încă din ziua în care am aplicat. E ceea ce ne pricepem să facem! Participarea echipei trebuie confirmată până pe 30 mai.
Avem o singură îngrijorare: suportul material! Știm că picăturile sunt cele care fac oceanul!
De aceea ne adresăm dumneavoastră, tuturor celor ce puteți, să ne susțineți și pentru deplasarea la această competiție! Vă asigurăm că ne vom pregăti intens și, dacă vom putea ajunge la Chicago Robotics Invitational, vă vom reprezenta cu onoare! Puteți dona aici:
RON: IBAN-RO30BTRLRONCRTO557688201
EUR: IBAN-R077BTRLEURCRT0557688201 în contul “Asociația Educație STEM pentru Cetățeni” (echipa AICitizens)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu