Burgerul american vine la Focșani

0
Tudor Aposteanu, fost concurent la emisiunea Masterchef, administrează un restaurant cu specific american în București și se pregătește să deschidă o unitate similară la Focșani. Deocamdată, Tudor Aposteanu își face reclamă pe Facebook, prezentând o parte din produsele preparate de el, foarte apetisante, de altfel. Celebrii burgeri americani sunt la loc de cinste.
”Tudor Gourmet Burgers este o marcă 100% românească, înființată în 2015. Calitatea, pasiunea și experiența sunt cartea noastră de vizită, iar Dumneavoastră sunteți motivul pentru care creștem și ne extindem. (…) Made in USA 🇺🇸 burger.
Într-adevăr nu facem burgeri de dietă sau pentru regim, dar ingredientele folosite sunt în mare parte organice sau de cea mai bună calitate.”, a scris Tudor Aposteanu pe Facebook.
Localul va funcționa într-un spațiu aflat pe Strada 1 Decembrie, aproape de intersecția cu Bd. Brăilei. Până la deschidere, probabil la sfârșitul lunii noiembrie, administratorul caută să angajeze și să pregătească personal.