joi, iunie 13, 2024
AcasăFocsaniBulevardul Unirii din Focșani va fi închis de sâmbătă, ora 17:00, până...

Bulevardul Unirii din Focșani va fi închis de sâmbătă, ora 17:00, până duminică seară / Se anunță Procesiunea de Florii, concerte și expoziție militară

Bulevardul Unirii din Focșani va fi închis traficului rutier în acest sfârșit de săptămână. Artera se va închide între intersecțiile cu strada Ștefan cel Mare și cu străzile Maior Gh. Pastia și Unirea Principatelor. Sâmbătă, bulevardul va fi închis circulației autovehiculelor începând cu ora 17:00. Motivul: se va desfășura Procesiunea de Florii. Două coloane de pelerini vor pleca din zone diferite și se vor reuni în Piața Unirii: o coloană de la Biserica ”Sf. Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”, din Cartierul Sud, și cealaltă de la Biserica ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Cele două grupuri de pelerini vor ajunge simultan în Piața Unirii la ora 18.00, aici urmând a fi oficiată o slujbă religioasă.

Duminică, 9 aprilie, este o zi rezervată armatei. ”Brigada 282 Blindată ”Unirea Principatelor” va organiza, pe B-dul Unirii, o prezentare de tehnică și echipamente din dotare, între orele 11.00-19.00 . Tot pe B-dul Unirii, între orele 16.00-17.00, va avea loc un Flash Mob al Muzicii Militare a Garnizoanei Focșani, iar în intervalul orar 13.00-17.00, în Grădina Publică, militarii din Brigada 282 Blindată ”Unirea Principatelor” vor organiza un Concurs aplicativ destinat elevilor – Cercetaș pentru o zi.”, potrivit unui comunicat al Primăriei Focșani. Duminică seară, de la ora 18:00, Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” va susține un spectacol în Grădina Publică. (foto: arhivă)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu