Bucureștean arestat preventiv pentru că a furat haine dintr-un magazin din Focșani

0
167

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12:00, două persoane necunoscute s-au deplasat la un magazin de pe raza municipiului Focșani cu intenția de a sustrage obiecte vestimentare. Din cercetări a reieșit faptul că cei doi ar fi avut asupra lor un dispozitiv magnetic de anulare a sistemelor de siguranță ce sunt montate pe produse iar în momentul în care ar fi fost observați de către angajații magazinului, ar fi părăsit imediat incinta.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat unul dintre bănuiți, un bărbat, de 41 de ani, din București. Totodată, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 18 iulie a.c., în jurul orei 13:10, cei doi ar fi sustras în același mod, din același magazin, mai multe articole de îmbrăcăminte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.200 lei.

Față de bărbatul de 41 de ani, din municipiul București, polițiștii focșăneni au dispus reținerea pentru 24 de ore, acesta fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. În cursul zilei de ieri, 9 august, acesta a fost prezentat unității de parchet, cu propunere de arestare preventivă, iar ulterior, magistrații Judecătoriei Focșani au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. (IPJ Vrancea)