Biciclist accidentat la Panciu

0
333

La data de 9 octombrie a.c., ora 16.30, pe str. Nicolae Titulescu din orașul Panciu, un tânăr de 22 ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea un autoturism a acroșat și accidentat ușor un bărbat de 40 ani, din orașul Panciu, care se deplasa regulamentar pe o bicicletă.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 9 octombrie a.c., ora 13.30, pe DN 2 în comuna Urechești, polițiștii au depistat un cetățean turc în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce pe drumurile publice anulat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 octombrie a.c., ora 17.50, pe DJ 205L în comuna Vrâncioaia, a fost depistat un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 octombrie a.c., ora 03.10, pe DN2 E85 în localitatea Garoafa, a fost depistat un bărbat de 41 ani din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 octombrie a.c., ora 06.05, pe DN2-E85 în localitatea Urechești, a fost depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

IPJ Vrancea