Bătaie de joc! Sistemul electronic al cardului de sănătate s-a blocat iar! Este pusă în pericol sănătatea populaţiei!

0
591

Sistemul electronic de sănătate a crăpat iar! Mai multe persoane care au mers astăzi să-și ridice rețele medicale la o farmacie din centrul Focșaniului, mai exact farmacia Sensiblu, s-au trezit că nu pot să-și procure medicamentele întrucât sistemul cardului electronic este picat. Situația este una delicată, întrucât farmaciștii nu pot elibera medicamente în alte condiții.

Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, Mihai Copaci, nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi explicații legate de nefuncționare sistemului.

În schimb, secretarul Colegiului Farmaciștilor din Vrancea, Ioana Bratu, ne-a precizat că astfel de probleme apar mai mereu.

“Ne-am confruntat cu astfel de probleme și săptămâna trecută, iar problema este neplăcută, pentru că oamenii trebuie să aștepte foarte mult pentru eliberarea unei rețete. Este nevoie de dese încercări, nervi calmați și înverșunare ca să izbutim să deblocăm sistemul electronic al cardului de sănătate”, ne-a declarat Ioana Bratu.

Farmaciştii vrânceni se plâng că vinerea nu pot elibera medicamente prin sistem, pe bază de prescripţii, deoarece sistemul electronic se blochează săptămânal! „Ce s[ facem acum, să nu ne mai îmbolnăvim vinerea? Ruşine celor care au gândit acest sistem!”, a replicat un bătrân în faţa farmacistelor de la Sensiblu.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPrimul bebeluş născut în Italia în 2015 este al unei mămici din Soveja! Primarul Romei i-a făcut un cadou
Articolul următorRevoltător! Cașcaval cu mucegai în școlile vrâncene! Nu e prima oară!