vineri, mai 31, 2024
AcasăSportBaschetbalistul focșănean David Antonescu, care joacă la Real Betis Sevilla, împrumutat pentru...

Baschetbalistul focșănean David Antonescu, care joacă la Real Betis Sevilla, împrumutat pentru trei săptămâni la CSO Voluntari

CSO Voluntari va conta timp de 3 săptămâni pe serviciile internaționalului român David Antonescu (18 ani, 1.96 metri, extremă), în urma unui acord pe care clubul nostru l-a obținut de la Real Betis Sevilla. David evoluează pentru cel de-al doilea sezon consecutiv în Spania, fiind căpitanul echipei satelit a lui Betis și pregătindu-se periodic alături de lotul de ACB. Antonescu este din Focșani și a evoluat pentru echipa orașului său, având 39 de meciuri în Liga Națională și două în Cupa României. El a fost antrenat de către Mihai Petruț, fiind principalul jucător sub 23 de ani al echipei din Vrancea. Component al naționalelor de juniori, baschetbalistul lui Betis a fost numit căpitan al lotului U18 pentru Campionatul European desfășurat vara trecută la Ploiești. El a avut medii de 6 puncte și 6 recuperări, iar la întoarcea în Spania a fost chemat, în premieră, la prima echipă.
Antonescu este o extremă de forță, un jucător inteligent, abil la recuperare și foarte puternic. Sezonul acesta, în liga EBA (primul nivel de seniori din Spania), el are în 13 meciuri medii de 25 de minute, 9 puncte (32%-3p), 6.1 recuperări și 1 asist.
Achiziția lui Antonescu este importantă pentru evaluarea sa în perspectiva sezonului viitor dar și pentru a aduce un plus contingentului U23 (Axinte-Voicu-Dan), în vederea Turneului Final al Cupei României (11-15 februarie). (SURSA: CSO Voluntari)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu