joi, mai 30, 2024
AcasăSportBaschet masculin: CSM Focșani 2007 a pierdut al doilea meci din play-out...

Baschet masculin: CSM Focșani 2007 a pierdut al doilea meci din play-out / Antrenorul focșănean critică arbitrajul

Baschetbaliștii lui Petruț Mihai nu au mai reușit aceeași evoluție ca în prima confruntare cu CS Vâlcea 1924 din play-out-ul Ligii Naționale de baschet masculin. Joi seară, baschetbaliștii echipei din Râmnicu Vâlcea s-au arătat mai determinați și au dominat jocul al doilea cu baschetbaliștii echipei focșănene. Gazdele au condus în permanență, iar în două reprize s-au impus la o diferență de câte 10 puncte fiecare. În consecință, CS Vâlcea 1924 – CSM Focșani 2007, scor final 111-90 (25-23, 36-26, 20-21, 30-20).

După jocul de joi seară, antrenorul Petruț Mihai a acuzat vehement maniera de arbitraj. ”Avem 6 ani de Ligă Națională în care nu cred că am vorbit în nicio declarație de-a mea despre arbitraj, am vorbit doar de joc și de jucătorii mei. În seara asta aș vrea să fac același lucru, însă nu vă pot spune nimic de joc, din păcate, pentru că rotația noastră și schimbările au fost făcute de arbitri. Nu mă joc cu cuvintele, vorbesc foarte serios! Am fost efectiv vânați din primele secunde, iar principalul scop al arbitrului a fost să ne lase fără jucătorul nostru mare. Cel puțin 3 din cele 5 faulturi fluierate împotriva lui au fost sancționate într-un mod rușinos pentru nivelul ăsta. Consider întreaga prestație a arbitrului ca fiind scandaloasă. Vă spun sincer că, după un asemenea tratament la care am fost supuși, îmi doresc să mă retrag! Am făcut sacrificii enorme în acest sezon și eram într-un moment bun, în care ar fi trebuit să vedem rezultatele muncii noastre, în condițiile și cu lotul pe care îl aveam și trebuie să trăim asta, mai bine nu!”, este declarația antrenorului focșănean, postată pe pagina de Facebook a clubului.

În acest moment, scorul general este egal, 1-1. Reamintim că, în primul joc dintre cele două echipe, CSM Focșani 2007 a învins cu scorul de 93-86. Următoarele două jocuri din confruntarea din play-out se vor disputa la Focșani: luni, 15 aprilie, și miercuri, 17 aprilie. Ultimul meci, dacă va fi necesar, se va juca la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 20 aprilie. Confruntarea din play-out dintre Râmnicu Vâlcea și Focșani se desfășoară în sistemul 3 victorii din 5 meciuri.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu