luni, mai 27, 2024
AcasăAdministratieBărbatul întins pe jos în primărie făcea greva foamei. El e nemulțumit...

Bărbatul întins pe jos în primărie făcea greva foamei. El e nemulțumit de impozitul pe care trebuie să-l plătească pentru un imobil

Bărbatul întins pe jos, astăzi, în sediul Primăriei Focșani intrase în greva foamei. El a recurs la acest gest disperat fiind nemulțumit de impozitul pe care administrația locală i l-a calculat pentru o clădire nerezidențială. Focșăneanul, care locuiește în Cartierul Mândrești și a mai ridicat o anexă (conform spuselor lui) pe un teren extravilan, a primit notificare de plată de 6.000 de lei, ca impozit pe clădirea respectivă. El a venit, vineri, la primărie ca să stea de vorbă cu primarul Cristi Misăilă, însă nu a reușit. Astăzi, el a revenit în primărie, s-a întins pe jos și a intrat în greva foamei. La scurt timp, primarul a ajuns, l-a luat într-un birou, iar de acolo a fost ridicat de jandarmi.

Bărbatul deține o suprafață în extravilan, pe care a ridicat o anexă. Primăria Focșani i-a cerut, în noiembrie 2021, să depună o serie de documente legate de proprietatea respectivă. Focșăneanul nu a făcut acest lucru și atunci administrația locală i-a calculat un impozit pe perioada 2017-2021, conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal. Suma respectivă se ridică la 6.000 de lei. Prin urmare, Primăria Focșani i-a trimis acestuia o decizie de impunere.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu