Bărbați depistați beți la volan

0
260

În ziua de 24 octombrie a.c., ora 17.35, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Principală, din comuna Suraia, un bărbat de 50 de ani, din comuna Biliești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot sâmbătă, 24 octombrie, ora 20.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au oprit în trafic, pe DN 23, în comuna Răstoaca, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

În ziua de 23 octombrie a.c., ora 17.50, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat pe raza localității Suraia, un bărbat de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.25, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au depistat un bărbat, de 33 de ani,  din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism pe DC 68 din satul Coza, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. (IPJ Vrancea // foto: arhivă)