Bărbați depistați beți la volan, pe drumurile din județ

0
357

La data de 13 august, ora 09:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat  un bărbat, de 51 de ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 23A, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 1,05 mg/L alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cursul nopții de sâmbătă, la ora 22:36, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat un bărbat de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2L, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 1,32 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauzele de mai sus, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)