Bărbați depistați băuți la volan

0
1280

Sâmbătă, 24 iulie, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, un autoturism care circula pe Bulevardul Gării din municipiul Focșani. Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, din comuna Câmpineanca, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 25 iulie a.c., ora 07:12, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic un bărbat, de 28 de ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,83 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 25 iulie a.c., ora 08:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat, de 52 de ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,45 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauzele de mai sus, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)