Bărbat depistat cu un cuțit asupra sa, în Gara Focșani

0
1061
În perioada 18–20 noiembrie a.c., la nivel național, polițiștii de la transporturi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, din și de bagaje ale călătorilor, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică în domeniul transporturilor feroviare de călători, în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători. În cadrul acțiunii, au fost efectuate verificări în 496 de stații de cale ferată și 757 de trenuri de călători, fiind legitimate 3.525 de persoane. Astfel, au fost depistate șapte persoane bănuite de comiterea unor fapte penale, dintre care 3 în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 29 de persoane care apelau la mila publicului, 3 urmăriți, 8 minori lipsiți de supraveghere, fiind aplicate 701 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 160.480 de lei.
Exemple:
1. La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galați –  Postul de Poliție Transporturi Feroviare Focșani au depistat, în stația C.F. Focșani, un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Buzău, județul Buzău, care ar fi avut asupra sa un cuțit tip briceag, de 25 de centimetri, în poziția deschis. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
2. La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu Călători s-a prezentat un bărbat, cetățean srilankez, care reclama faptul că, în timp ce se afla în stația C.F.R. Sibiu, i-ar fi fost sustrasă geanta, în care avea mai multe bunuri. În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 22 de ani, bănuit de comiterea furtului. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. (sursa: Poliția Română)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentSportivii clubului Aiko, 19 medalii la Campionatul Național SKDUN
Articolul următorLegăturile cu mafia imobiliară ale milionarului căruia i-a explodat Mercedesul de 150.000 de euro