Balul bobocilor la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, demn de poveştile lui Walt Disney

0
213

Georgiana Irimia și Cătălin Istrate au fost desemnați „Miss & Mister Boboc 2016“ ai Liceului Teoretic „Ioan Slavici“, în cadrul spectacolului „Lumea Walt Disney“, găzduit vineri, 11 noiembrie 2016, de Casa de Cultură „Mihai Eminescu“ din Panciu.

„Miss & Mister Popularitate“ au fost desemnați Denisa Radu și George Cristea, pe locul II s-au clasat Gina Ancuța și Sebastian Păuca și pe locul III  Elena Adochiței și Ovidiu Dichici.

La concursul de „Miss & Mister Boboc 2016“ au participat 9 fete și 6 băieți. Ei au avut de parcurs patru probe – Prezentare (Încadrarea în temă), Proba de zi, Proba de originalitate și Proba de seară. Din juriu au făcut parte primarul Iulian Nica (președinte), directorul Andrei Igor Manovici, profesoara Nicoleta Racoviță, directoarea Casei de Cultură, Camelia Ciobotaru și eleva Loredana Chirilă, președinta Consiliului Școlar al Elevilor.

mis-panciu-1Câștigătorii au primit premii în bani, oferite de Primăria Orașului Panciu. Astfel, „Miss & Mister Boboc“ au primit câte 350 de lei,  „Miss & Mister Popularitate“ – 250 lei, câştigătorii locului II au fost recompensați cu suma de 200 de lei, iar ocupanții locului III, cu 150 de lei. Ceilalți concurenți au primit câte un premiu de participare de 50 de lei.

Surpriza spectacolului a fost  cunoscuta interpretă de muzică dance Sandra N., care a răspuns invitației la eveniment adresată de primarul Iulian Nica. Artista a susținut un recital de excepție, cântând și dansând împreună cu participanții la concursul de Miss & Mister Boboc.

„A fost o seară minunată și pentru aceasta trebuie să le mulțumesc tuturor celor care s-au aflat în sală, dar și celor care s-au pregătit pentru acest minunat spectacol de Miss și Mister Boboc. Mulțumesc domnului director Andrei Igor Manovici, consilierului educativ Maricica Apreutesei și doamnelor profesoare Adriana Ifrim și Anca Drilea, pentru implicarea și susținerea acestui eveniment. Mulțumesc, de asemenea, Casei de Cultură pentru găzduire și tuturor sponsorilor care au sprijinit acești tineri. Pentru juriu a fost o misiune foarte dificilă să aleagă câștigătorii, deoarece toți concurenții au fost foarte bine pregătiți și au avut momente artistice deosebite. Îi felicit pe toți, le urez mult succes în continuare și îi asigur că voi rămâne alături de ei!“, a declarat primarul Iulian Nica.

          Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

mis-panciu-2