Avocatul Bogdan Nechita, președinte interimar al Mișcării Populare Vrancea

0
538

Schimbare la vârful organizației Vrancea a Mișcării Populare. Vicepreședintele organizației județene, avocatul Bogdan Nechita, a fost desemnat să preia conducerea Mișcării Populare Vrancea, după ce fostul președinte, Costică Stelescu, s-a retras din motive personale. ”Este mult de lucru la partid în această perioadă. Ne pregătim pentru campania electorală și întocmim listele de candidați. Așteptăm alături de noi oameni cât mai buni, gospodari și bine văzuți în comunitate. Atât la nivel național cât și județean sunt multe blaturi între PSD și PNL iar noi reprezentăm a treia cale pentru oamenii de bunăcredință, cu inima deschisă, care nu vor să ia parte la asemenea jocuri de culise”, ne-a declarat noul președinte interimar al Mișcării Populare Vrancea.
Bogdan Nechita și-a propus ca la alegerile din data de 5 iunie partidul lui Traian Băsescu să obțină un număr cât mai mare de aleși locali care să poată avea un cuvânt important de spus în administrațiile locale.
Liderii partidului și ai Fundației Mișcarea Populară îl susțin pe Bogdan Nechita și consideră că acesta ar putea fi candidatul partidului lui Traian Băsescu la Primăria Focșani. ”Eu îl susțin și îl încurajez pe domnul Bogdan Nechita. Eu mă număr printre cei care i-am propus să candideze la Primăria Focșani. Domnul Bogdan Nechita este un tânăr care are capacitatea de a crește politic, are intenții bune, nu este compromis și nu face blaturi cu PSD sau PNL. Cred în această echipă a Mișcării Populare”, ne-a declarat primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache.
Și secretarul general al organizației Vrancea, Dan Dumitru, este de aceeași părere. ”Sunt în asentimentul domnului Gabriel Postolache. Sigur vom face o echipă de succes și vreau să vă precizez că propunerea privind candidatura domnului Bogdan Nechita pentru funcţia de primar al municipiului Focşani s-a bucurat de susţinerea a peste două treimi dintre membrii Consiliului Executiv Județean”, ne-a spus secretarul general al Mișcării Populare Vrancea.