Autotren plin cu cherestea, ce venea din Suceava, confiscat de polițiștii vrânceni

0
2188

Luni după-amiază, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic un cap tractor ce tracta o semiremorcă care transporta material lemnos. Transportul de cherestea venea din Suceava. ”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că transportul nu figura implementat în aplicația Sumal 2.0. În cauză s-a dispus reținerea în vederea stabilirii provenienței a 56,721 MC cherestea precum și indisponibilizarea ansamblului de vehicule. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de „transportul materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc, fără documente specifice”, faptă prevăzută de art.68 alin.2 din Legea nr.46/2008.”, a transmis IPJ Vrancea.

Cazul a fost semnalat și de un activist de mediu din Suceava. Acesta se ocupă de tăierile de pădure și de transporturile de material lemnos, reclamând de multe ori încălcări ale legii în domeniul silvic. ”Mulțumesc polițiștilor de la IPJ Vrancea, celor de la rutieră și celor de la departamentul silvic pentru felul în care au acționat și au colaborat la această acțiune! Polițiști tineri, dar pregătiți!”, a scris Daniel Bodnar pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu autotrenul plin cu cherestea.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFemeie lovită de o mașină la ieșirea din Focșani
Articolul următorIPJ Vrancea, despre accidentul în care a fost lovită o femeie: șoferul, alcoolemie zero, victima, urme de alcool în organism