Au început înscrierile în sesiunea a doua de admitere la școlile postliceale de subofițeri și maiștri militari

0
1918
Sesiunea a II-a de înscriere pentru învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari şi a subofiţerilor se desfășoară în perioada 9-16 august. Selecția se va face în intervalul 11-20 august, iar proba de verificare a cunoștințelor este programată pe 29 august. Numărul de locuri va fi disponibil la instituțiile de învățământ postliceal militar în urma finalizării primei sesiuni de admitere. Se pot înscrie elevii care sunt înscrişi la examenul de bacalaureat, cât şi absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta de cel mult 28 de ani împliniți în anul 2022. Până la data concursului de admitere trebuie făcută dovada absolvirii examenului de bacalaureat.
Candidații pentru subofiţeri – armele „auto“, „geniu“ și „tancuri“ trebuie să posede permis de conducere auto valabil, categoria B și C. Despre condiţiile şi criteriile de recrutare şi selecţie informează-te aici: https://www.recrutaremapn.ro/maistrumilitar.php
Vă puteţi înscrie online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveţi domiciliul. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php . (sursa și foto: MApN)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFOTO Școala de vară la Biliești, cu pictură, cu lectură și cu voie bună
Articolul următorTânăr din Vrancea prins drogat la volan de polițiștii din Galați