Au băut și s-au urcat la volan

0
186

La data de 17 iulie a.c., ora 03.12, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. Tănăsoaia, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 18 iulie a.c., ora 10.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești au depistat un bărbat din localitatea Popești, în timp ce conducea un  autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 18 iulie a.c., ora 18.46, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat de 57 de ani, din municipiul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bălești, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 19 iulie a.c., ora 02.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 19 iulie a.c., ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Tâmboești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 184, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)