Au băut alcool, s-au urcat la volan și s-au ales cu dosar penal

0
845

La data de 25 februarie a.c., în jurul orei  ora 07.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Panciu au oprit în trafic, pe raza orașului Panciu, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 23 de ani, din localitate, deși rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ieri, 27 februarie a.c., ora 23,55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Focșani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Bolotești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,41mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDosar penal pentru un șofer prins cu permis de conducere fals
Articolul următorTeatrul ”Elisabeta” revine la Focșani, cu o nouă comedie