Atenție: locuri de muncă la un magazin de mobilă din Adjud

0

S.C. CALINOVARO S.R.L. caută personal pentru magazinul său de mobilă din municipiul Adjud, situat în spațiul fostului magazin universal al orașului.

1. Vânzătoare. Cerințe:
– persoană amabilă, dinamică, motivată, responsabilă, abilități de comunicare, experiență în domeniul vânzărilor, determinare în acumularea cunoștințelor în detaliu a caracteristicilor produselor oferite clienților spre vânzare, consilierea clientului în alegerea produsului dorit, gestionarea stocului de marfă existent și a comenzilor.

2. Manipulant, montator mobilă – trebuie să posede permis de conducere categoria B. Persoanele interesate sunt așteptate cu CV la magazinul de mobilă, situat în complexul din fața parcului, et 1.

3. Contabil pentru contabilitate primară, diverse situații contabile și extracontabile. Cerințe:
– studii de specialitate, bune cunoștințe operare PC, program contabilitate SAGA, seriozitate, corectitudine profesională;
– persoanele sociabile, cu spirit de observație, atenție distributivă, comunicative, ordonate, cu spirit de echipă sunt așteptate cu CV, luni-vineri, între orele 17-18, la magazinul de mobilă, situat în complexul din fața parcului, et 1, Adjud, sau pot trimite email cu CV, cu foto, la următoarea adresă: [email protected]

Telefon de contact – 0728722135.