Ateliere „Pictăm și ne bucurăm”, pentru copii, la Biblioteca Județeană

0
89

Dragi copii, vă invităm să luați parte la sesiunile atelierului de pictură „Pictăm și ne bucurăm”, care se va desfășura începând de joi, 8 aprilie 2021, ora 11.30, la Secția Împrumut la domiciliu adulți (strada Mihail Kogălniceanu nr.13). Atelierele destinate copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 5 ani, care se vor desfășura săptămânal, în perioada 8-22 aprilie 2021, vor fi susținute de colega noastră, doamna Florentina Mihalache, care a inițiat și a susținut activități diverse și creative în cadrul bibliotecii și care urmează cursurile Școlii Populare de Artă din Focșani.

Prin atelierele „Pictăm și ne bucurăm”, ne propunem să dezvoltăm creativitatea copiilor prin pictură, apelând la o serie de metode ludice de educaţie. Atelierele pun accent pe dezvoltarea personalității și creativității copiilor prin pictură, învățarea de noțiuni simple despre culori, pornind de la conceptele de bază – punctul, linia, pata de culoare. Ne dorim să le insuflăm copiilor dragostea faţă de bibliotecă și activități cultural-educative. În cadrul acestor ateliere, vom pune în valoare colecțiile de specialitate ale bibliotecii noastre.

Având în vedere situația medicală, în vederea respectării măsurilor de siguranță a utilizatorilor acestui serviciu, atelierele de pictură vor avea loc cu participarea a 6-8 copii (maxim). Relații suplimentare și înscrieri la Secția Împrumut adulți, din Strada Mihail Kogălniceanu nr.13, tel. 0237/214562. Vă așteptăm cu drag! (Biblioteca Județeană Vrancea)