Aspiranții la statutul de polițist mai au o săptămână pentru completarea dosarului

0
665

Data de 15 aprilie era termenul limită până la care civilii doritori de a îmbrăca haina de polițist pentru completarea dosarelor de candidați. Pentru că s-a înregistrat un număr foarte mare de cereri, conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus prelungirea termenului limită cu o săptămână. Astfel, vrâncenii care s-au înscris la concursul de admitere în Poliția Română, ca agenți, își pot completa dosarele până pe data de 22 aprilie inclusiv. În cadrul IPJ Vrancea sunt 22 de posturi vacante de agenți de poliție, toate la secțiile din mediul rural, pentru care s-au depus 453 de cereri. Iată comunicatul transmis de IGPR în acest sens.

„Cu data prezentului anunț, se prelungește, până la 22.04.2016 inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare, de către candidații înscriși la concursul de ocupare a 1853 de posturi de agent de poliție, prin încadrare directă, din sursă externă, cu privire la toate documentele prevăzute în anunțul inițial.

Candidații care au continuat îndeplinirea formalităților de recrutare după terminarea înscrierilor sunt rugați să depună toate diligențele pentru a completa dosarele cu restul documentelor din timp, astfel încât să se evite aglomerarea sediilor unităților care efectuează recrutarea în ultimele zile programate pentru această activitate.

Reiterăm faptul că necompletarea dosarului de recrutare până la data-limită, respectiv 22.04.2016 inclusiv, va atrage invalidarea candidaturii persoanei aflate în această situație, după această dată nemaifiind acceptată depunerea de documente”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.