Arbitrii de fotbal vrânceni au participat la Cupa Prieteniei

0

Arbitrii de fotbal vrânceni au participat la Cupa Prieteniei, competiție ce se desfășoară la Sala Sporturilor din Buzău. La această manifestare fotbalistică, devenită, deja, tradițională, au fost prezente echipele arbitrilor din Buzău, Brașov, Vrancea, Ilfov, Argeș, Botoșani, Teleorman, Brăila, Dîmbovița, Galați, Prahova și București. Organizatori sunt Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF și Asociația Județeană de Fotbal Buzău.

În primul meci, disputat cu formația județului gazdă, arbitrii vrânceni au reușit să învingă cu scorul de 3-2, după ce la pauză fuseseră conduși cu 2-0. În meciul al doilea, selecționata Vrancei s-a impus cu scorul de 4-3 (3-1) în fața echipei Brașov 2. Apoi, în sferturile competiției, arbitrii vrânceni au întâlnit formația colegilor din Botoșani. A fost o partidă cu goluri multe, arbitrii vrânceni reușind să învingă cu scorul de 7-4. Arbitrii vrânceni au fost opriți în drumul spre finală de colegii lor din județul Ilfov, pierzând cu scorul de 3-5. Finala competiției a fost câștigată de echipa Brașov 2, cea care pierduse în fața selecționatei vrâncene. Arbitrii vrânceni s-au întors, totuși, cu un trofeu acasă: Danilete Iorga a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. De remarcat că Iorga va împlini, săptămâna viitoare, vârsta de 67 de ani. Iată lotul arbitrilor vrânceni la această competiție: Voicu Cristi ,Bârsan Cosmin, Bucătaru Octavian, Iorga Danilete, Grigore Ionuț, Iacob Iulian, Tudosă Florin, Ilaș Elvis, Stoica Marius, Dan Chiriac, Meiroșu Dorin, Milea Cosmin, Andreevici Mădălin.
Vă reamintim că ați putut vedea, în direct, o parte din meciurile selecționatei Vrancei la Cupa Prieteniei pe vrancea24.ro.

Cupa Prieteniei -Semifinale – Vrancea – Ilfov

Cupa Prieteniei – Sferturi – Vrancea – Botosani