marți, iulie 16, 2024
AcasăAdjudApel umanitar pentru ajutorarea unui elev de 17 ani, cu grave probleme...

Apel umanitar pentru ajutorarea unui elev de 17 ani, cu grave probleme medicale

Dragi prieteni,
Cu inima plină de speranță, vă scriu pentru a vă povesti despre o luptă dureroasă și eroică dusă de un copil minunat. Nedea Andrei, un copil de 17 ani, trece printr-o încercare deosebit de grea. După trei operații dificile pentru a învinge cancerul, boala a recidivat, iar acum se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală.
Familia lui Andrei a fost nevoită să facă față unor costuri medicale uriașe și, din păcate, resursele lor financiare sunt aproape epuizate. Pentru ca Andrei să primească tratamentul de care are atât de mare nevoie, avem nevoie de ajutorul vostru. Orice donație, oricât de mică, va face o diferență uriașă în această luptă contra cronometru pentru viață.
Contul în care puteți dona este deschis la Banca Transilvania pe numele NEDEA ANDREI
RO65BTRLRONCRT0CI7997801. (Colegiul Tehnic ”Gh. Balș” Adjud)
Apelul cadrelor didactice de la Colegiul Balș a avut ecou și mulți oameni au sărit în sprijinul elevului de 17 ani. De exemplu, o învățătoare din Adjud a anunțat că ajută elevii din ciclul primar cu temele pentru vacanță, iar părinții acestora sunt îndemnați să facă donații în beneficiul elevului de la colegiul adjudean.
”În fața unor situații de acest fel ne simțim neputincioși, însă nu cred ca este așa. Dacă ne unim puterile, sunt convinsă că reușim să facem minuni. Pentru un copil de 17 ani, cred că e prea multa suferință. Cu toții ajungem în momente grele, cu toții simțim că nu găsim soluții salvatoare uneori, dar, cu toate acestea, Dumnezeu nu ne abandonează. În calitate de mamă (și a unui copil de 17 ani), în calitate de dascăl, modelator de suflete, în calitate de cetățean al acestui oraș, doresc să contribui într-un mic fel la acest caz și să îndemn și pe alții sa o facă. Astfel, de luni, 15.07, până vineri, 19.07, între orele 09.00-10.30, îi aștept pe copiii din clasele pregătitoare-IV din Adjud la Școala Gimnazială ,,Mihail Armencea” să le ofer sprijin în efectuarea temelor pentru vacanță. În schimb, părinții acestor copii să îl ajute pe ANDREI NEDEA cu o donație.
Puteți dona în contul: RO65BTRLRONCRT0CI7997801
Beneficiar: NEDEA ANDREI IONUȚ”, a scris, pe Facebook, Oana Petrea.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu