Apel al primarului municipiului Adjud în contextul pandemiei de COVID-19

0
277

DRAGI ADJUDENI!
Reiau apelul făcut către dumneavoastră la începutul acestei săptămâni și vă transmit că este momentul să ne demonstrăm nouă înșine că suntem o comunitate închegată, este perioada propice de a arăta lumii că avem o conduită exemplară de solidaritate. În definitiv suntem o familie mare căreia îi pasă de fiecare membru al ei. Din acest motiv trebuie să acționăm cât mai responsabil în noul context epidemiologic în care se regăsește întreaga lume.
Fac un apel către toți adjudenii să respecte toate regulile de igienă și comportament social recomandate de autoritățile centrale și popularizate și la nivel local în vederea prevenirii contactării COVID-19, știut fiind faptul că virusul are o rată foarte mare de transmitere.
Probabil mulți membri ai comunității noastre s-au întors sau se întorc zilele acestea acasă. Considerăm că decizia lor nu trebuie condamnată ci trebuie să le înțelegem motivele și să îi sprijinim și ocrotim cât putem, măcar cu o informație sau o recomandare sau cu achiziționarea produselor alimentare și de igienă în cazul persoanelor izolate la domiciliu, așa cum se obișnuiește în mod normal într-o familie extinsă.
‼️Dar nu vom înțelege și nu vom tolera comportamentul iresponsabil al celor ce se întorc din zonele afectate de noua epidemie și nu respectă măsurile impuse referitoare la intrarea în carantină sau izolare la domiciliu, libera circulație a acestora punând în pericol atât propria familie cât și întreaga noastră comunitate.

EVITAȚI PREZENȚA LA GHIȘEE!
De asemenea, fac un apel către adjudeni să evite prezența fizică la ghișeele instituției în perioada următoare, dacă nu au o urgență sau o necesitate imediată.
Pentru plata taxelor și impozitelor locale (impozite, chirii, amenzi, etc.) puteți utiliza aplicația eGuvernare http://www.xn--ghieul-5lc.ro/ în care puteți vizualiza toate datele rolului fiscal personal. Pentru accesare, urmați pașii indicați în tutorialul de pe site. Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să contactați Serviciul de Taxe și Impozite Locale Adjud, pe adresa de e-mail sitl_pf@primariaadjud.ro. Un funcționar vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Primăriei Municipiului Adjud.