Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” are nevoie de un regizor tehnic și de un instrumentist

0
954

Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei” organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcții vacante, la Compartimentul artistic: regizor tehnic, treapta I, și instrumentist, treapta III. Candidații pentru postul de regizor tehnic trebuie să îndeplinească o serie de cerințe specifice: studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat; experiență profesională de 3 ani într-un ansamblu folcloric profesionist sau instituții similare, ca regizor tehnic sau regizor de scenă; perfecţionări (specializări):

– Cunoştinţe de operare/programare pe calculator: nivel avansat;

– Limbi străine (necesitate: şi nivel de cunoaştere): limba engleză – nivel avansat;

– Vechime în muncă: minimum 5 ani.

Dosarele candidaților se depun până pe data de 16 ianuarie. Proba scrisă va avea loc pe 26 ianuarie, iar interviul va fi pe 30 ianuarie.

Cei care vor să ocupe postul de instrumentist trebuie să fie absolvenți ai unui liceu/ colegiu de specialitate (muzică). Nu este nevoie de vechime, dar se cere experiență (să fi colaborat ca instrumentist în cadrul unor manifestări artistice de gen). Înscrierea la acest concurs se face până pe data de 18 ianuarie. Proba practică este programată pe 30 ianuarie, iar interviul pe 31 ianuarie. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei” din Focșani, B-dul Unirii, nr. 36, telefon 0345.505.216, e-mail: scoalamatasaru@yahoo.com. (foto: arhivă)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentLa Spitalul Județean din Focșani va ajunge și un medic de medicină sportivă
Articolul următorBeat și fără permis, un bărbat a plecat la plimbare cu mașina