Angajații Penitenciarului Focșani au donat sânge

0
228

Joi, 11 aprilie 2019, 16 funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Focșani și un fost angajat al unității au donat sânge, în cadrul unei acţiuni umanitare, organizată cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea.

Înţelegând că nevoia de sânge este permanentă, iar această acţiune poate ajuta la salvarea multor vieţi, începând din luna aprilie 2015, constant, funcţionari publici cu statut special din Penitenciarul Focşani s-au alăturat Campaniilor Naţionale de Donare de Sânge. Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Focşani reprezintă un ajutor acordat unităţilor spitaliceşti ce se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă.

Prin intermediul acestei acţiuni donatorii au contribuit la completarea rezervelor Centrului de Transfuzie Sanguină din Focşani, acestea reprezentând tot atâtea şanse la viaţă acordate semenilor aflaţi în nevoie. (sursa: Penitenciarul Focșani)