Angajări de șoferi pentru utilaje, la două primării din județ

0
566

Primăria Comunei Andreiaşu de Jos organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor calificat III (șofer buldoexcavator), în cadrul Compartimentului Administrativ. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale; vechime în muncă – nu necesită; permis de conducere categoria C. Doritorii se pot înscrie până pe data de 13 decembrie, iar concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 decembrie 2019, ora 09.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Andreiaşu de Jos, telefon 0374/054.984, e-mail primariaandreiasuvn@yahoo.com.

Și Primăria Comunei Păuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de muncitor calificat (tractorist) în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Păunești – Compartimentul Salubritate. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat; permis de conducere categoria B, C, E; vechimea în muncă nu este obligatorie; cunoștințe minime de mecanică auto și întreținere a autoturismelor susținute cu diplomă; aviz psihologic; adeverință medicală; domiciliul sau reședința în comuna Păunești. Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 decembrie 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 08 ianuarie 2020, ora 12.00: proba scrisă;
  • 10 ianuarie 2020, ora 12.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul Primăriei Comunei Păuneşti, din comuna Păuneşti, telefon 0237/268.104, e-mail primăria@paunesti.ro.