marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitatePetrecere de Revelion cu ANAF-ul la masă

Petrecere de Revelion cu ANAF-ul la masă

Reprezentanții ANAF au transmis astăzi că în noaptea de Anul Nou, dar și în zilele care urmează, inspectorii instituției vor fi prezenți în controale în restaurantele din întreaga țară. Ei au numit acțiunea „Revelion 2016”, astfel că petrecăreții care vor alege să-și petreacă trecerea dintre ani în restaurante trebuie să se aștepte că vor da nas în nas cu “nesuferiții” de la ANAF.

”După finalizarea primei etape a operațiunii ”Cristal” și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țara să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită „Revelion 2016”. Astfel, în intervalul 31.12.2015 — 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion”, se arată în comunicatul ANAF.

Inspectorii se vor concentra pe verificarea operatorilor economici cu privire la modul cum înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum și încasările din seara de Revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu