duminică, mai 26, 2024
AcasăAdministratieAmenzi de peste 1,8 milioane lei în urma controalelor la stațiile de...

Amenzi de peste 1,8 milioane lei în urma controalelor la stațiile de carburanți din județ

În baza Ordinului nr.300/30.08.2023 emis de Prefectul Județului Vrancea, comisiile mixte de verificare a îndeplinirii condițiilor de autorizare, funcționare și exploatare a tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților inclusiv GPL de pe raza județului Vrancea, au efectuat până în prezent verificări și controale efective la 66 de stații de alimentare, după cum urmează:

  • 43 stații de alimentare mixte combustibil (motorină, benzină) și SKID GPL
  • 23 stații individuale – SKID GPL – alimentare gaz

În urma controalelor, s-au identificat 429 de deficiențe / disfuncționalități, dintre care, până la acest moment, s-au remediat 63. S-au aplicat în total 389 de sancțiuni contravenționale, din care 166 amenzi în cuantum total de 1.816.500 lei și 223 avertismente.

Începând cu data de 18.09.2023 se desfășoară verificarea operatorilor economici de drept privat și a instituțiilor publice care dețin sisteme de alimentare cu GPL destinate utilizării la consumatori și pentru instalația de încălzire centrală și locală/prepararea apei calde pentru consum sau prepararea hranei. (Instituția Prefectului Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu