sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSocietateAjută pentru a ajuta! Asociația Magic se implică în ajutorarea familiilor cu...

Ajută pentru a ajuta! Asociația Magic se implică în ajutorarea familiilor cu copii cu afecțiuni grave

Bacău, Vaslui, Vrancea – trei județe din inima Moldovei cu peste 280 de beneficiari înscriși în aplicația MagicHELP și doar doi parteneri (în Bacău).
Avem mare nevoie de mâini de ajutor în această zonă a țării, așa că dacă sunteți din aceste trei județe și aveți produse sau servicii din care puteți oferi lunar unor familii cu copii cu afecțiuni grave, înscrieți-vă degrabă aici: www.magichelp.ro/#partener
Dacă nu aveți, dar aveți prieteni în Vrancea, Vaslui sau Bacău, dați-le de veste că pot ajuta.
Orice ajutor, cât de mic, e important: un meniu de mâncare, o prăjitură, un tort, un tuns, o consultație medicală, o reparație auto sau un spălat al mașinii, meditații, servicii de avocatură sau notariale, traduceri, activități educative și câte și mai câte.
MagiCAMP înseamnă joacă, joacă la greu – așa cum spune și motto-ul nostru. Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Joacă într-un loc de vis, încărcat de toata magia taberelor trecute și pregătit pentru taberele și mai grozave ce vor urma. Joacă discret supravegheată de medici și personal de specialitate. Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză, toate gândite astfel încât fiecare copil să poată participa, indiferent de provocarile de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă. Toate acestea ajută la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.
Suntem mai mult decât o mână de oameni pasionați, suntem mai mult decât o echipă, suntem o comunitate vibrantă formată din voluntari, susținători și oameni care gândesc și simt la fel și lucrează împreună pentru a avea un impact semnificativ în viețile copiilor și familiilor lor. În tot ce facem, interesul copiilor este întotdeauna primordial. Întotdeauna!
Ne dorim să fim cei mai buni în tot ce facem și să depășim așteptările de fiecare dată. În toate activitățile noastre vom asigura în permanență transparența, onestitatea și respectul față de copii, familiile lor și susținătorii noștri. În tot ce facem suntem inspirați de copii, de activitățile întregii comunități de prieteni MagiCAMP și de inițiative similare din întreaga lume. Toate ne ajută să ne abordăm misiunea cu entuziasm vital, imaginație și creativitate.
MagiCAMP este bucurie, dragoste, putere și speranță. (sursa: Asociația Magic)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu