Afaceristul cu metrul de autostradă pregătește un amplu proiect: un film documentar despre șoselele morții din România

0
101

Împreună cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experți) lucrăm la un proiect nou. Vom începe pregătirile pentru un film documentar de lungmetraj, care are ca teme:
– tragediile care se repetă în România de 30 ani din cauza accidentelor rutiere și a nesimțirii celor care au condus România;
– zona de confort și nepăsare a românilor;
– importanța unui pas mic de furnică pentru o țară întreagă;
– reactivarea conștiinței românilor;
– corupția și politicul care contaminează curajul oamenilor.

În acest proiect vom lua interviuri politicienilor din TOATE partidele, inclusiv celor care ne-au criticat sau sprijinit, antreprenorilor, sportivilor, oamenilor de cultură, preoți, jurnaliști, polițiști, medici, etc. Va urma o perioadă de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a încerca să depistăm cine sunt vinovații pentru moartea a 2000 oameni anual (mulți nevinovați). Cu siguranță, știu ei mai bine cine sunt vinovații. Asta nu înseamnă că îmi voi încălca promisiunea că nu voi face politica vreodată în această viață.

Un film documentar înseamnă DOCUMENTARE, de aceea este ilogic să excludem din cercetare oameni politici. Voi călători mult în România, începând din iubita mea Bucovina și voi duce mesajul meu la cât mai multi români.

Aștept cât mai multe sugestii din partea voastră. Mă interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau și-au distrus viețile din cauza drumurilor dezastruoase. Aștept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locații, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situații absurde, cu care sunt sigur că vă confruntați mulți dintre voi.

Ai fost la un pas să-ți pierzi viața tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel îți cunoaștem povestea și o ducem mai departe. Noi facem filmul! Împreună. #șîeu #șîtu #șînoi Vă iubesc pe toși! (Ștefan Mandachi Facebook)