Afacere inedită la Focșani: taxi pentru animale

0
990
Un nou tip de taximetrie şi-a făcut apariţia pe piaţa mijloacelor de transport din Focșani. Este vorba despre un taxi destinat exlusiv pentru transportul animalelor de companie.
„Cine suntem și cu ce ne ocupăm ?
Vet-Pet Taxi Vrancea asigură transportul animalelor dvs. de companie, facem totul pentru blănosul tău, pentru liniștea ta și bucuria lui! Experiență noastră din domeniul veterinar aduce un avantaj enorm pentru grija și transportarea animalului dvs.
Misiunea noastră este de a ne dedica în totalitate animalelor dumneavostră de companie, de a lucra în condiții moderne și, nu în ultimul rând, de a vă oferi servicii rapide și de bună calitate.
Echipă dedicată
Vet / Pet Taxi
Confort si grija absolută
Asigurăm urgențe
Este atat de simplu!
Contactați azi echipa Vet Pet Taxi Vrancea și spuneți-ne cum vă putem servi. Dacă aveți întrebări despre cum funcționează acest lucru, vă rugăm să întrebați. Înțelegem în totalitate că unii oameni folosesc pentru prima dată un serviciu de taxi pentru animale de companie. Avem răspunsurile și soluțiile pe care le căutați.
Autoturismele noastre sunt disponibile indiferent de distanță si destinație.
Garantam siguranța, calitatea si rapiditatea serviciului nostru, pentru noi fiind important timpul dumneavoastra si confortul animalelor.
Sună ne acum 0784178898 / 0725628188
Programul de lucru:
Luni-Vineri 00:00-12:00 & 16:00-00:00
Sâmbăta și Duminică Liber”, potrivit anunțului postat pe Facebook.