Adrian Imireanu, șef în Primăria Focșani: ”Misăilă a spus să nu-ți dau nici un act pentru că altfel iau bătaie”

0
280

Acesta a fost răspunsul halucinant dat consilierului PNL Nicu Tănase de către responsabilul departamentului Proiecte europene

Abuz și minciună marca PSD în Consiliul Local Focșani. Consilierilor liberali din CL Focșani li s-a interzis vineri și luni să studieze proiectele propuse pentru ședința extraordinară din această dimineață. Acest abuz incalificabil al social-democraților îi vizează direct pe cetățenii municipiului care trebuie să fie informați corect cu privire la activitatea Primăriei și a Consiliului Local.

Nicu Tănase, consilier PNL, a sancționat lipsa de transparență a primarului PSD Misăilă, consilierilor PSD și aparatului de specialitate din cadrul municipalității, aparat condus de Adrian Imireanu, precizând că nu e posibil ca un consilier să voteze pro sau contra unui proiect dacă nu-i sunt puse la dispoziție toate documentele legate de proiect, documente solicitate încă de vineri, 11 noiembrie.

Mai mult, președintele de ședință a încercat să-l obstrucționeze pe Tănase când acesta a luat cuvântul, tăindu-i microfonul, o practică stalinisto-comunistă.

Nicu Tănase a sancționat și faptul că ședința extraordinară a fost pusă la ora la care începeau evaluările comisiilor pentru concursul directorilor de unități de învățământ. Astfel, 4 consilieri PNL au fost programați la orele 9.00, astfel că nu au putut fi prezenți la ședința extraordinară de azi, deoarece au respectat concursurile și, implicit, pe cei care au participat la ele.
PSD-iștii au mințit spunând că de la orele 10.00 sunt toate concursurile. Unele concursuri au fost întârziate de consilierii PSD care nu s-au prezentat la timp, cum este cazul lui Matișan.

Același Matișan a admis că responsabilii de proiect conduși de Adrian Imireanu au greșit documentația cu privire la contribuția municipalității la proiect. Se demonstrează încă o dată lipsa de profesionalism a celor care s-au ocupat la secret de proiect.

La finalul ședinței, consilierul PNL Nicu Tănase le-a spus jurnaliștilor prezenți că a primit un răspuns halucinant de la Adrian Imireanu, cel care răspunde de documentațiile privind proiectele europene: ”Misăilă a spus să nu-ți dau nici un act pentru că altfel iau bătaie. Așa mi-a răspuns Imireanu, când i-am cerut documentația, pentru a vota în cunoștință de cauză”, a precizat Tănase.

Conform informațiilor pe care consilierii liberali le-au obținut, consilierul agresiv al primarului PSD Misăilă, Dan Grigoraș Mocanu, a fost numit manager de proiect pe fonduri europene, de către șeful său, ca răsplată pentru că a agresat un cetățean în Primărie. Este încă o dovadă a modului în care PSD se comportă în administrația publică locală.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 14 noiembrie 2016