Adolescenta plecată de acasă, din Suraia, a fost găsită la locuința unui tânăr din județul Iași

0
2678

În această dimineață, minora în vârstă de 13 ani, din comuna Suraia, care a plecat voluntar de la domiciliul său a fost depistată de poliţişti pe raza judeţului Iași. În urma activităţilor întreprinse de poliţişti în cazul privind plecarea voluntară (la data de 5 decembrie a.c. de la domiciliu a unei minore în vârstă de 13 ani, din comuna Suraia ), minora în cauză a fost identificată de poliţişti pe raza unei comune din judeţul Iași.

Minora, care se afla în urmărire naţională, a fost depistată, astăzi dimineață, la locuinţa unui tânăr de 21 de ani şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Din cercetări a reieşit faptul că minora s-a deplasat de bună-voie, în data de 5 decembrie a.c., în localitatea unde a fost depistată, deplasându-se cu trenul.

Minora a fost condusă la sediul poliției, pentru a fi audiată în vederea stabilirii stării de fapt şi a tuturor împrejurărilor dispariţiei. Ulterior, minora a fost introdusă în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Iași (fiind informaţi şi reprezentanţii D.G.A.S.P. Iași). (IPJ Vrancea)