Administrație liberală de succes: 11 proiecte de investiții la Vizantea-Livezi. Edilul recomandă votarea listei PNL la europarlamentarele din 26 mai

0
200

Primarul liberal al comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, a anunțat recent adoptarea bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2019 și a listei de investiții pe care o are în vedere. ”Pot să vă spun că bugetul total al comunei Vizantea-Livezi este de 6,7 milioane de  lei. Avem în vedere mai multe investiții și sunt convins că vom onora așteptările cetățenilor”, a precizat Ciobotaru. Acesta a adăugat că o echipă cu cât mai mulți liberali europarlamentari este o garanție pentru o reprezentare foarte bună a României la Bruxelles. Dragoș Ciobotaru a ținut să-i felicite pe colegii din Primăria Vizantea-Livezi, pentru implicarea lor în bunul mers al administrației locale, fiecare proiect necesitând multă muncă, atenție și implicare. ”Chiar dacă întâmpinăm mari probleme birocratice și întârzieri din partea instituțiilor statului, mai ales cele care administrează fondurile europene, mergem înainte și toate proiectele vor fi realizate”, a mai completat primarul Ciobotaru.

Iată care este lista investițiilor care se vor face la Vizantea-Livezi: ”Desființare și construire Cămin Cultural, sat Vizantea-Mănăstirească”, ”Modernizare drumuri comunale și pod din beton armat pe DC 63, peste pârâul Peștera”, ,,Înființare centru social de zi și unitate de îngrijire la domiciliu prin schimbare de destinație și extindere clădire școală Piscu-Radului”, ,,Construire Muzeu Atelier” (proiect derulat în parteneriat cu Parohia Romano-Catolică), ,,Modernizare drumuri de interes local în comuna Vizantea-Livezi”, practic o nouă etapă a proiectelor de asfaltare a drumurilor comunale și de interes local a comunei Vizantea-Livezi, prin care noi străzi vor intra în procesul de modernizare dar vor fi realizate și rigole betonate și  gabioane de protecție, ,,Construire Cămin Cultural, sat Vizantea-Răzășească”, ,,Înființare Parc și locuri de joacă pentru copii în sat Vizantea-Răzășească”, ,,Interconectare rețele existente și inființare rezerva de 120 mc apa în sat Piscu-Radului”, ”Implementare proiect „WIFI4EU”, un program derulat direct de Comisia Europeană pentru care primăria a obținut o finanțare de 15.000 de euro și prin care se vor monta routere internet wireless gratis în toată comuna.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo SRL. Cod mandatar financiar: 41190007