Adjud: tineri acuzați de tentativă de viol și violare de domiciliu

0
70

La data de 5 martie a.c., ora 23.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului  Adjud au fost sesizați de către o tânără de 24 de ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu, doi bărbați ar fi încercat, fără să reușească, să o constrângă să întrețină relații sexuale, împotriva voinței acesteia.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și violare de domiciliu, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi bărbați, de 26, respectiv 29 de ani, ambii din Adjud, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea. Inițial, față de cei în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Ieri, față de bărbatul de 28 de ani, Tribunalul Vrancea a dispus în lipsă măsura arestului preventiv pe o durată de 30 zile. În jurul orei 18.30, polițiștii l-au identificat și au pus în executare mandatul de arestare preventivă, cel în cauză fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea. (IPJ Vrancea)