Adjud: o maşină s-a răsturnat duminică, accident cu patru răniţi uşor

0
184

Un accident cu o răsturnare a unui autoturim a dus la rănirea uşoară a 4 pasageri, informează IPJ Vrancea:

La data de 21 august a.c., ora 13.15, un tânăr de 28 ani, din localitatea Slănic Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 11A, în afara localității Adjud, din cauza nepastrarii unei distante corespunzătoare în mers fata de autovehiculul care circula în fata sa, pentru a evita coliziunea cu acesta, a frânat concomitent cu efectuarea virajului către dreapta, situație în care a părăsit partea carosabila, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmpul din dreapta sensului sau de deplasare. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a patru pasageri. Conducătorul auto nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producerii a evenimentului. (IPJ Vrancea)

La data de 21 august a.c., ora 18.00, polițiștii din Homocea au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Ploscuțeni, în timp ce conducea pe DJ 252 un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost în tocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)

La data de 19 august a.c., polițiștii adjudeni au depistat un bărbat de 40 din localitate, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice ( 0,70 mg alcool pur în aerul expirat ). Bărbatul a fost condus la o unitate medicală i s-au prelevat mostre în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)

Jandarmii din Adjud au prins un bărbat care tăia ilegal arbori la Anghelești