Acțiuni ale IPJ Vrancea: un tânăr depistat drogat, altul băut, la volan

0
434

În cursul nopții trecute, polițiștii Biroului Rutier au depistat, pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat de 28 de ani, din Țifești, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive. Polițiștii au condus bărbatul la spital, unde rezultatul analizelor preliminare a fost pozitiv pentru consumul unor substanțe psihoactive. Ulterior, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea depistării în organism a substanțelor cu efect psihoactiv. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe plicuri cu substanţe susceptibile a fi interzise. Acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Conducerea sub influenta alcoolului sau a altor substante”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. (2) din Codul Penal și „Refuzul sau sustragerea de prelevare de mostre biologice”.

În jurul orei 03:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un alt bărbat, de 29 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit.

Reamintim tuturor participanților la trafic faptul că, și în acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea unor accidente de circulație și depistarea și sancționarea celor care nu respectă normele rutiere, polițiștii de la rutieră se află la datorie pe drumurile publice din județul Vrancea. Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool sau substanțe psihoactive! (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentClaudia Prisecaru, campioană națională la 3000 m obstacole
Articolul următorSulițașul George Adam, vicecampion național la tineret