Accidente pe E85

0

La data de 09 noiembrie a.c., ora 07.30, pe DN2 E85, un bărbat, de 36 ani, din județul Dîmboviţa, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția de deplasare Buzău-Bacău, nu a păstrat o distanţă regulamentară față de un autoturism, condus de un bărbat, de 54 ani, din comuna Golești, care se deplasa în fața acestuia și a intrat în coliziune față-spate. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, iar în cazul conducătorului auto de 54 ani, a rezultat o concentrație de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 al.1 Cod penal.

La data de 09 noiembrie a.c., ora 17.20, pe DN2 E85, un bărbat,  de 30 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism care circula în fața sa, oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate. În urma producerii evenimentului rutier  a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager, de 57 ani, din municipiul Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 09 noiembrie a.c., ora 15.48, pe DN2 E85, în afara localității Slobozia Bradului, un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Suceava, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Râmnicu Sărat – Focșani, din cauza neatenției, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 40 ani, care circula regulamentar pe același sens, pe banda de lângă axul drumului, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile a sensului opus. Autoturismul acroșat a fost proiectat de asemenea în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 41 ani și a unei pasagere, de 60 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 09 noiembrie a.c., ora 18.55, pe DN2-E85, în afara orașului Mărășești, un bărbat, de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare pe carosabilul acoperit cu apă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț aflat în partea laterală a direcției de mers. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a unei pasagere, de 50 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.