Accident recunoscut după 24 de ore, la Panciu

0

La data de 15 octombrie a.c., ora 17.30, polițiștii din Panciu au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Nicolae Titulescu din localitate, în afara părții carosabile, a fost găsit un autoturism avariat, un stâlp din beton rupt și 2 m de gard din tablă îndoit.
La data de 16 octombrie a.c., ora 13.00 la sediul Politiei Oraș Panciu s-a prezentat un bărbat de 49 ani, din localitate, care a declarat faptul că el a condus autoturismul la momentul producerii evenimentului, dar că refuză testarea cu aparatul alcooltest cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Evenimente rutiere

La data de 16 octombrie a.c., ora 09.45, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Legumelor din localitate, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”STOP” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 32 ani, din municipiul Focșani, care se deplasa pe str. Lupeni.
În urma producerii impactului a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

IPJ Vrancea