Accident grav la Fitionești: 5 tineri au ajuns la spital

0
128

Un tânâr de 18 ani din Fitionești, fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism în care a mai luat 4 tineri, cu vârste între 15 și 20 de ani. Pentru că a pierdut controlul volanului s-a izbit cu mașina de un gard, iar în urma impactului toți 5 au ajuns la spital, informează IPJ Vrancea:

La data de 5 noiembrie a.c., ora 00.50, pe DJ 205J în comuna Fitionești, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, dar și a doi pasageri minori în vârstă de 16, respectiv 15 ani și a unui tânăr de 20 ani, precum și rănirea ușoară a unui tânăr de 17 ani, toți din comuna Fitionești, pasageri în autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că tânărul aflat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)

Radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;
Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.