Accident cu 3 persoane rănite, la Tișița

0
1411

UPDATE    Polițiștii au stabilit faptul că microbuzul nu era destinat transportului public de persoane. A rezultat rănirea conducătorului acestuia și a unui pasager din autoturism. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. (sursa: IPJ Vrancea)

Un nou accident pe DN2-E85. Din primele date, două mașini s-au ciocnit în zona Tișița, iar 3 persoane au fost rănite. Doi răniți, conștienți, au fost transportați la spital. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și de prim ajutor. ”Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112. Conform primelor informații, pe DN2 E85 – Mărășești a avut loc o coliziune între un microbuz transport persoane și un autoturism. A fost solicitată ambulanța pentru 3 ocupanți ai autoturismului. În urma coliziunii, ambele autovehicule implicate au părăsit partea carosabilă.”, a transmis IPJ Vrancea.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Furnizarea apei, întreruptă pe Aleea Sudului din Focșani
Articolul următorInvestigatoria: Ministerul Mediului dă voie la vânarea cocoșului de munte/ Cota de recoltă din Vrancea este de 3 exemplare