A murit conf. univ. dr. Nicoleta Caragea, doctor în economie și specialist în statistică. Ea va fi înmormântată în localitatea natală, Câmpineanca

0
3104

Facultatea de Management Financiar a Universității Ecologice din București a anunțat decesul conf. univ. dr. Nicoleta Alexandru Caragea, cadru didactic la această instituție de învățământ și expert la Institutul Național de Statistică. Nicoleta Caragea s-a născut în anul 1970 în comuna Câmpineanca și a absolvit Facultatea de Fizică a Universității ”Al. I. Cuza” din Iași și Facultatea de Economie a Universității Ecologice. Ea va fi înmormântată joi, 13 ianuarie, în satul natal.
”Conferențiar universitar, un om remarcabil, un dascăl de excepție, iubit de studenți, care a format generații de studenți și masteranzi ai Facultății. Dumnezeu să o odihnească în pace!
Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu o pot face la Capela Bisericii Bazilescu din București, începând cu data de 10.01.2022, ora 16.00, și până cel târziu 11.01.2022, ora 11:00. Slujba de înmormântare se va desfășura joi, 13 ianuarie 2022, începând cu ora 12.00, la Biserica Sf. Dumitru din comuna Câmpineanca, județul Vrancea, iar înhumarea va avea loc la cimitirul aceleiași biserici, imediat după slujbă.”, se menționează în anunțul Facultății de Management Financiar a Universității Ecologice.

Nicoleta ALEXANDRU-CARAGEA este conferențiar universitar și expert senior în cadrul Institutului Național de Statistică. Este doctor în Economie, prin absolvirea programului din cadrul Institutului de Economie Națională, Academia Română. Activitatea didactică se concentrează, în principal, în domeniul statisticii, prin cursuri și seminarii la programele de licență și masterat (Statistică, Statistică economică, Statistică socială, Analiză economico-financiara). Coordonează programul de studii universitare de masterat Finanțarea protecției sociale. A participat ca expert național și internațional în diverse proiecte, workshop-uri și conferințe organizate de instituții internaționale de prestigiu cu activitate statistică (EUROSTAT, OCDE, OMS, Banca Mondiala, UNICEF-UIS, UN, Internation Migration Fund). Nicoleta ALEXANDRU-CARAGEA este fondatorul proiectului de cercetare The R Project for Statistical Computing (http://r-project.ro/) și a inițiat, în cadrul acestuia, conferința internaționala uRos – Use of R in Official Statistics. Rezultatele activității de cercetare au fost publicate în numeroase reviste prestigioase din țară și din străinătate (Revista Română de Economie, Revista Română de Statistică, Economic Computation and Economic Cybernetics Studies and Research), precum și în baze de date internaționale recunoscute (Clarivate Analytics, RePEc, DOAJ, Index Copernicus etc.). Este membru al comitetelor științifice ale unor prestigioase conferințe și reviste internaționale. Este un statistician recunoscut în mediul academic și în statistica oficială din România și din străinătate. A fost premiată în cadrul programului aniversar „The International Year of Statistics”. (sursa: Facultatea de Management Financiar, Universitatea Ecologică din București)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO Amenzi de peste 22.000 lei date de polițiștii rutieri vineri seară
Articolul următorVremea se va răci săptămâna viitoare