A fost înființat Grupul de inițiativă Forța Dreptei Vrancea/ Din acest grup fac parte deputatul Ion Ștefan și fostul senator Sorina Bucuraș

0
2560

Biroul Politic Național Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban, a mandatat Grupul de inițiativă care va constitui filiala Vrancea a Forței Dreptei, în cadrul unei ședințe de lucru derulată luni, 11 aprilie. Conducerea județeană a filialei Forța Dreptei Vrancea are în componența sa oameni care au demonstrat profesional și politic și care au decis să meargă în continuare alături de singurul proiect politic credibil pentru reconstruirea dreptei autentice. Ne propunem să rămânem fideli votului dat de români la alegerile din 2020, care nu au fost de acord cu alianța contra naturii a PNL cu PSD și să construim această nouă formațiune pe obligația respectării cuvântului dat.

Conducerea județeană a filialei Forta Dreptei este următoarea: Ion Ștefan, Constantin Gavriloiu, Daniel Ene, Sorina Bucuraș, Codruța Elena Neagu, George Panțica, Maria Ionelia Păduraru, Andy Florin Tufaru, Gheorghe Buleandră, Mihaela Dogaru, Raluca Drăghici, Ninel Ciolan, Daniel Viorel Iacob, Cristian-Alexandru Gâsculescu-Angheliu, Marius Cristian Niculiță, Vasile Bâznă și Laurențiu Ștefan Toroc Tătaru. ”Forța Dreptei are la Vrancea o echipă hotărâtă să arate valoarea respectării cuvântului dat. E unicul mod corect de a face politică, cel care cu adevărat face diferența și cel pe care noi punem preț. Sunt încrezător că această echipă va fi victorioasă în următoarele alegeri și va învinge atât PSD, cât și PNL. Cele două partide au ales o alianță rușinoasă, împotriva votului românilor. Misiunea noastră este de a reclădi dreapta politică și de a respecta cu adevărat voința celor care ne-au acordat încredere”, a spus Ludovic Orban. (comunicat Forța Dreptei Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVremea rece până joi dimineață
Articolul următorDerby județean în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal