6 motive pentru care hoverboard-urile sunt mai bune decât orice alt vehicul de mobilitate urbană

0
172

V-ați dorit vreodată să vă deplasați rapid și în siguranță dintr-o locație în alta, fără să vă urcați în mașină? Acest vis poate deveni acum o realitate, dacă investiți într-un hoverboard. Fiecare placă electrică este perfecționată de o echipă de profesioniști care au toate abilitățile și instrumentele avansate necesare pentru a finaliza procesul de proiectare și asamblare. Efectele schimbărilor climatice și ale încălzirii globale sunt mai importante ca oricând. Trebuie să venim cu modalități de utilizare durabilă a resurselor disponibile, în beneficiul generațiilor actuale și viitoare. O modalitate simplă, dar puternică, de promovare a bunăstării mediului este prin investiția într-o placă hoverboard de calitate. Nu emite gaze, se bazează pe electricitate și nu trebuie să-l încărcați continuu. Hoverboard-urile sunt noua senzație a secolului. Sunt la modă și elegante, ceea ce s-ar putea să nu pară un motiv suficient de bun pentru a investi într-unul, mai ales atunci când există o mulțime de vehicule promițătoare de mobilitate urbană aliniate în fața dvs. Deci, iată câteva motive pentru care hoverboard sunt mai bune decât alte vehicule.

1. Le poate folosi oricine

E-skateboard-urile, deși sunt cool, nu sunt ideale pentru cei care își doresc să se deplaseze la birou sau pentru adulții care fac cumpărături în mall. Nu sunt destinate generației care este mai subtilă. Totuși, indiferent dacă sunteți un profesionist, un adolescent sau o mamă, puteți merge pe un hoverboard, în timp ce e-skateboard-urile sunt destinate mai ales skateboarderilor, copiilor și adolescenților și nu pot fi „călărite” de oricine.

2. Hoverboard-ul este relativ mai ușor de folosit

Skateboardingul este o activitate destul de dificilă și aveți nevoie de o mulțime de aptitudini pentru a stăpâni această arta. Hoverboard-ul este relativ mai ușor. Pentru a aluneca pe străzi pe roți, aveți nevoie doar de abilitatea de a sta pe o platformă, care se echilibrează pe măsură ce vă aplecați în direcția dorită. Motoarele giroscopice și senzorii de greutate au grijă de toate mișcările. Aveți încredere în noi, îi veți lăsa pe cei din jur uimiți și impresionați!

3. Celebritățile îl adoră

Vedetele preferate care vă sunt guru de modă, icoane de stil și chiar experți în sănătate nu doar că le folosesc, ci le și iubesc. Conturile lor de pe rețelele de socializare sunt martorii clari ai acestei frenezii a hoverboard-ului. Nicio altă inovație nu ar putea lăsa un astfel de impact.

4. Sunt mai sigure

E-skateboard-urile și scuterele sunt, de asemenea, sigure, dar nu puteți greși niciodată cu o platformă pe roți care se poate echilibra singură, este echipată cu senzori de mișcare, motoare giroscopice și tampoane pentru picioare, pentru un control mai bun și o aderență constantă. Unele țări au interzis e-skateboardurile pentru uz public din cauza lipsei de disciplină rutieră. Nu există o astfel de restricție în ceea ce privește utilizarea hoverboard-urilor. Chiar și polițiștii le folosesc, în unele colțuri ale lumii.

5. Hoverboard-urile sunt portabile și mai ușor de depozitat

În comparație cu trotinetele electrice, hoverboard-urile nu necesită un spațiu separat pentru a fi stocate. Pot fi depozitate în orice spațiu bine ventilat și uscat, indiferent dacă este pe raftul garajului sau al magaziei dvs. – le puteți depozita oriunde. Hoverboard-urile cântăresc între 10 și 15 kg, ceea ce este egal cu greutatea e-skateboardurilor, dar este mult mai redusă decât cea a trotinetelor electrice, care sunt voluminoase și grele, în ceea ce privește portabilitatea. Majoritatea hoverboard-urilor sunt prevăzute cu un mâner de transport, care le face mai ușor de cărat, dacă rămân fără putere pe drum. În plus, sunt aprobate și pentru călătoriile cu avionul, ceea ce înseamnă că, dacă vă mutați într-o altă țară, le puteți transporta cu dvs. în zbor, ceea ce este aproape imposibil în cazul unei trotinete electrice.

6. Folosesc o tehnologie mai bună

În cazul trotinetelor și skateboardurilor electrice, controlul depinde de abilitățile utilizatorului. În schimb, oricine poate sta pe un hoverboard îl poate controla. Hoverboard-urile folosesc cea mai inteligentă tehnologie dintre toate, care implică senzori care primesc semnale de pe tampoanele de picior cu privire la direcția în care pilotul este înclinat. De acolo, placa de bază direcționează roțile în acea direcție.