50.000 de lei de la bugetul Focşaniului pentru sărbătorirea Zilei Copilului

0
128

Aleşii locali din Focşani vor aproba în şedinţa din această săptămână alocarea sumei de 49.600 de lei, de la bugetul local, pentru manifestările dedicate Zilei de 1 Iunie, când se sărbătoreşte Ziua Copilului.

“Acţiunile sunt susţinute de către instituţiile din subordinea consiliului local şi sunt concretizate în desfăşurarea unui spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric Ţara Vrancei, elevi din unităţile de învăţământ, spectacole de teatru pentru copii, prezentarea de filme, concursuri şi jocuri distractive care antrenează un număr mare de copii”, potrivit raportului aflat la mapa consilierilor.

Banii vor fi cheltuiţi în special pe dulciuri, peste 3.800 de copii din grădiniţe, creşe, leagăne şi fundaţii urmând să primească pachete cu daruri. Vor mai fi alocaţi 6.500 de lei pentru jocuri distractive, materiale consumabile şi premii, iar 5.000 de lei vor fi alocaţi pentru activităţile sportive din aceaşi zi, respectiv baschet, tenis de câmp, concurs de triciclete şi biciclete, atletism şi şah.