4 lucruri de care să țineți cont când alegeți un brad de Crăciun artificial

0
295

Nu există nimic care vă poate introduce în starea de spirit de sărbătoare ca un brad de Crăciun. A-l pune în sufragerie și a-l decora este un ritual care reunește familia și marchează adevăratul început de sezon. Pentru companii, un brad de Crăciun este o caracteristică care poate seta cu adevărat un ton de vacanță, atunci când decorați pentru sezonul de sărbători. Un arbore veșnic verde în față sau în birou poate face angajații și clienții mai fericiți și să le amintească de propriile copilării.

Dar, pe măsură ce copiii cresc și la fel și părinții, ieșirea în frig începe să pară mai puțin distractivă. Gestionarea căderii acelor, care părea că merită când copiii erau mici, devine o problemă de evitat. Un brad adevărat poate să nu fie o opțiune pentru o companie, să fie costisitoare sau chiar imposibilă. Aici intervin brazi artificiali, care sunt o alternativă excelentă care face viața mai ușoară, eliminând nevoia de a uda și de a îngriji un brand, precum și de a păstra seva de pin și acele de pe covoare și mâini.

Cu toate acestea, există  o gamă larga de brazi artificiali. Și dacă vă uitați online și nu puteți inspecta unul în persoană, judecarea calității unui brad artificial poate fi dificilă. Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de brazi artificiali, care pot fi un ghid bun. De asemenea, este important să alegeți un brad potrivit pentru dvs. Luați în considerare spațiul și nevoile dvs. atunci când alegeți brazi artificiali.

1. Dimensiunea potrivită

Brazii artificiali pot fi de toate dimensiunile, de la brazii mari pe care îi vedeți în centrul comercial local până la cei mici din plastic de pe tejghea la magazinul dvs. din cartier. Atunci când alegeți un brad artificial, luați în considerare cât spațiu aveți. Măsurarea spațiului pe care doriți să îl utilizați este o idee bună, înainte de a vă alege bradul. Configurarea este un alt lucru important de luat în considerare. Un brad mai mare este mai greu de mutat, depozitat și gestionat. De asemenea, va fi nevoie de mai mult timp pentru a-l configura și decora. Înălțimea este la fel de importantă ca lățimea și asigurați-vă că vă uitați și la dimensiunea bradului întins. De asemenea, rețineți spațiul pe care îl aveți pentru a muta bradul, pe măsură ce se îndreaptă spre locul său final și asigurați-vă că îl puteți pune în poziție.

2. Forma potrivită

Aceasta este mai degrabă o preocupare estetică, decât una practică. Majoritatea brazilor artificiali încearcă să imite un brad veritabil ca formă și aspect. Brazii de Crăciun sunt frumoși în sine, dar la fel cum doriți să asortați decorațiunile de pe bradul dvs. cu celelalte decorațiuni din jurul casei sau biroului dvs., doriți să potriviți aspectul arborelui dvs. cu schema dvs. de design generală.

3. Deja decorat sau nu?

Mulți brazi artificiali vor veni cu lumini deja aranjate și atașate. Puteți găsi brazi cu tot felul de aranjamentele diferite și o serie de lumini. Acestea vor fi atașate și nu le veți putea scoate sau muta, așa că asigurați-vă că este un aranjament cu care veți fi fericiți o vreme. Cu toate acestea, un brad deja decorat va fi mult mai ușor de instalat. Brazii de Crăciun artificiali pot veni, de asemenea, decorați în câteva moduri diferite. Poate fi accentuat, ceea ce înseamnă că poate veni cu conuri de pin și fructe de pădure artificiale deja atașate. Aceste adăugiri pot fi niște decorațiuni și mici atingeri frumoase, dar de obicei sunt fixe și nu pot fi eliminate.

4. Tipuri de ramuri

Ramurile brazilor artificiali pot fi, de obicei, realizate în două feluri: articulate sau agățate. Ramurile articulate sunt atașate permanent de brad și pot fi pliate când acesta este depozitat. Ramurile cârligate nu sunt atașate permanent de trunchi și, în schimb, sunt agățate la instalare și îndepărtate la depozitare. În general, ramurile articulate se găsesc pe brazi de calitate superioară. Acestea facilitează montarea. De asemenea, este mai puțin probabil să pierdeți piese atunci când totul este atașat.